Viziunea Mea

N-am liniște cât încă e de actualitate vorba Intri cu o boală, pleci cu alte două!
N-am liniște cât înca sistemul de sănătate e bolnav!
Îmi doresc pentru toți românii asigurarea unui acces mai bun la servicii medicale de calitate. Dezvoltarea prevenției trebuie să devină o realitate, nu doar un țel. Prevenția este esențială în creșterea stării de sănătate a populației.

N-am liniște până nu-s sigur că țara-i pe mâini bune!
Alături de stabilitate, construcție și distribuție echitabilă a bunăstării, siguranța deplină a cetățeanului în fața amenințărilor interne și externe este un angajament central al Președintelui.

Diaspora- ce putem face pentru românii plecați din țară!
N-am liniște cât timp mulți dintre noi pleacă din țară pentru o pâine mai alba.

N-am liniște cât încă nu-mi știu semenii ocrotiți!
Dacă fiecare din noi e bine, țara e bine!
România are nevoie de creștere economică, dar și de combaterea activă a sărăciei, de creșterea nivelului de trai pentru toți românii, de investiții pentru reducerea diferențelor de dezvoltare între regiuni și între diversele categorii sociale.

N-am liniște cât în țară economia nu merge ca pe roate!
Creșterea masivă a absorbției fondurilor europene destinate țării noastre și susținerea politicii de coeziune economică și socială menită să reducă decalajele de dezvoltare între regiunile țării.

N-am liniște până când nu se va confirma că, daca ai carte, ai parte!
România are nevoie de un Președinte care să celebreze excelența românească în toate domeniile și să o afirme clar și răspicat, în toate împrejurările naționale și internaționale.

N-am liniște până nu văd infrastructura pe drumul cel bun!
Dezvoltarea infrastructurii de transport este o condiție esențială pentru progresul unei țări. Un transport eficient și sigur trebuie să fie în concordanță cu necesitățile populației și ale mediului de afaceri.

N-am liniște cât în politică se face auzit cine strigă mai tare!
Cum putem crește o țară fără un mediu politic bine crescut?
Președintele trebuie să garanteze transformarea mediului politic într-unul sănătos și rezonabil.

N-am liniște cât încă sunt destui deasupra legii!
Tema justiţiei este esenţială pentru societatea românească. Pentru ca încrederea cetăţenilor în instituţiile statului se sprijină pe autoritatea acestor instituții, nu pe puterea pe care ele o au.

error: