Evenimente

N-am liniște! Cât în țară sunt atâtea de făcut, cât sunt atâtea probleme de ascultat, umblu peste tot. Mă întâlnesc cu voi. Dezbatem, discutăm, facem împreună proiecte. Iată pe unde am fost deja și unde am în plan să ajung în perioada următoare. Vezi când mi-am propus să ajung la tine și hai să ne întâlnim, să discutăm, să ne implicăm!

14 septembrie, Constanța
14 septembrie, Constanța

Am fost la Constanța. Pe faleză, în fața Cazinoului. Oamenii de aici știu foarte bine că turismul este cel mai bun ambasador al țării. Am vorbit despre potențialul nostru uriaș, despre câte lucruri frumoase s-ar putea face în această regiune unică. În curând, vom putea trece și la fapte!

26 septembrie, Oradea
26 septembrie, Oradea

Am răspuns cu plăcere tuturor întrebărilor, pentru că sunt foarte multe lucruri de lămurit, de plănuit. Mi s-a părut extrem de interesant să vorbim despre noțiunea de civilizație a spațiului românesc, noțiune ce s-ar cere revitalizată. Suntem moștenitorii tuturor celor care au trăit pe locurile acestea. De aceea, spun civilizația spațiului românesc, nu neapărat civilizație românească. Ar fi interesant să…

27 septembrie, Baia Mare
27 septembrie, Baia Mare

Am fost plăcut surprins să văd că oamenii au început să înțeleagă care este cu adevărat rolul președintelui țării. Oamenii nu mi-au cerut să fac autostrăzi sau spitale. Ei știu că nu este acesta rolul președintelui. M-am bucurat să dezbat cu voi despre modelul de Președinte pe care această țară îl merită, pe care voi îl așteptați.

Distribuie:
error: